tiistai 1. maaliskuuta 2011

Maaliskuu - kevätkuukausiPaljon on tapahtunut. Isoäiti oli vierailulla, samoin Niilon kaksi serkkua Hanna-Kaisa ja Maisa.
Niilo sai vatsataudin ja oli vuorokauden tiputuksessa sairaalassa.


Aurinko on paistanut ja lähtöpäivänä asteita oli 24.


Lähtöä edeltävänä iltana unohdimme matkakaverit Pepin ja uuden ystävän eläintarhan simpanssin Kallen kauppaan. Suru on suuri. Mutta yritämme järjestää niin että kaverit lähetetään Suomeen postissa.


Tryffelin etsimiskurssi olisi Sissille varmaankin mieluisa, kun on Italian vesikoira juuriaan.


Nyt olemme matkalla pohjoiseen Soriassa, Castilla y Leonissa. Olemme pakkasen puolella. Muutos on huikea. Olemme pakanneet itsemme pulleiksi kaikella mahdollisella vaatteella. Silti kylmä hiipii jäseniin.

Tänään matkaamme La Riojan viinialueelle sitten Baskimaan kautta Ranskaan. Eilen yövyimme Valdepenasin kaupungissa, viinialueella ja tutustuimme pariin bodegaan, viinitilaan. Tännekin voisi jäädä. Ihmiset ovat oikein ystävällisiä ja vieraanvaraisia.
Lähtö Fuengirolasta oli haikea. Aamulla menin vielä Sissyn kanssa auringonnousu lenkille. Sieltä se Välimerestä nousi tuo ihana aurinko. Sitten ajoimme Granadan kautta, oliivipuiden siivittämänä Jaeniin, josta ostimme kunnon öljyä.

Matka jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti