sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Retkiä, retkiä

" Olla, ei muuta. Ja riittää. "


Tänään on viimeinen sunnuntai täällä Fuengirolassa. Aurinko paistaa taas. Sissy koiralla on jo omat kaverit aamulenkeillä. Sissy on iloinen koira, siis innokas olemukseltaan.

Olen nauttinut täällä ehkä eniten tekemistämme viikonloppuretkistä. Retkiä ei ole liikaa, aina jää näkemisen ja kokemisen nälkä. Vuoristo hurmaa, aina.Eräänä näistä sunnuntaista teimme retken vuorille. Ensin läheinen Mijas, valkoinen kylä. Sitten eteenpäin kohti Pizzarraa ja Rondaa. Alas Marbellan kautta takaisin. Serpentiiniteitä pitkin ylös alas.Maukas sunnuntailounas Pizzarrassa. Matkalla vastaan ratsastaa Andalucian "karjapaimen", tumma ja ahavoitunut. Erään baarin edessä näen hevoset parkissa ja miehet saappaissaan ja lyhyissä ratsastushousuissaan seisomassa auringonpaisteessa. Andalucia, vivahteet ja yllätykset.


Tie kiertää korkealle, jossa kukkivat kirkkaat kukat. Kävelemme vuorilla ja elämä nauraa tällä kertaa. Mikähän tässä avarassa maisemassa ihastuttaa. Valojen syttyessä laskeudumme takaisin meren äärelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti