torstai 27. tammikuuta 2011

Leppoisasti loppiaisenaAamulla heräämme hitaasti. Lähdemme päivällä kiertelemään kaupungille. Kävelemme Maremagnumiin saakka eli satamaan, meren rannalle. Niilo on kyllä valtavan reipas tässä kävelemisessä, kilometrejä hän tallustelee meidän mukana, tekee huomioitaan ja puhuu koko ajan.

Ihmiset ovat taas lähteneet liikkeelle vapaapäivänä. On oikein mukava aurinkoinen sää. Meille riittää Barcelonassa tämä kävely. On niin paljon katseltavaa. Maremagnumin ostoskeskuksessa on paljon ihmisiä. Kiertelemme ja käymme jäätelöllä.Viiden aikaan illalla menemme Niilon kanssa sirkukseen. Olen aina ajatellut että sirkuksessa on taikaa. Mutta koskaan en ole käynyt oikeassa sirkuksessa. Televisiosta olen vain katsellut Cirque de Soleilin esityksiä ihastellen. Nyt tänään pääsen ensimmäistä kertaa katsomaan taianomaista, häikäisevää sirkusta. Kaikki on kuin sadusta ja minä saan Niilon kanssa olla siinä mukana. Useamman kerran esityksen aikana itken liikutuksesta, niin kaunista kaikki on.

Sirkuksen jälkeen Niilo jaksaa vielä urhoollisesti mennä bussilla majapaikkaan. Olemme kuin taikaiskun jäljiltä. Täynnä näkemäämme kauneutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti