tiistai 18. tammikuuta 2011

Nurnberg 31.12.- uusi vuosi


Niilon leijona maalaus !

Kuuluisa Nurnbergin oikeudenkäynti. Nurnbergissä vietämme uudenvuoden aaton.

Ajamme Saksan läpi, ajokeli on jo huomattavasti parempi. Moottoritietä pitkin on mukava hurrutella. Mitä etelämmäksi mennään sitä kauniimmaksi ja vaihtelevammaksi maisemat vaihtuvat. Saksan reittimme on Berliinistä Nurnbergiin sitten kohti Heidelbergia ja Ranskan puolelle Mulhouseen 853 km.

Pysähdymme syömään summamutikassa jonnekin. Pois moottoritieltä, pieneen kylään jossa on herkullista ruokaa. Kaikki viisi + koira laittavat intuitiiviset voimansa yhteen ja tilaavat tällaisen lounaan. Ajamme siis kylään x, kiertelemme kujia ja pysähdymme gasthausin eteen kyselemään ruokaa. Intuitiot olivat kohdallaan. Ruokaa on tarjolla. Herkullinen suuri salaatti ja vielä herkullisempi pizzan tapainen herkku. Palan painikkeeksi Risto, Mirkka ja Jyri nauttivat pienen panimon täyteläistä olutta. Jotta tällainen onnenkantamoinen. Jos matkanteko sujuisi näin joka päivä olisi se aina suurta juhlaa. Mutta valitettavasti intuitiot eivät aina ole ihan kohdallaan.

Illansuussa lähestymme Nurnbergia ja toivomme majapaikan löytävämme. No keskustastahan se löytyy suht helposti. Mirkka ja Jyri menivät juhlistamaan uutta vuotta. Me muut menimme uupuneina nukkumaan. Matkanteko vie veronsa. Nurnbergin vanha kaupunki on hyvin viehättävä, kuulin. Jokaisesta pysähdyspaikasta näkee vain hitusen verran, tällä kertaa lepo on tärkeintä.

Niin tämän vuoden uudenvuoden lupaus on, että liikun enemmän. Matkan aikana nostan kuntoni korkeuksiin. Ne kävelylenkit jäävät niin helposti suorittamatta. Aina löytyy muka tähdellisempää tekemistä.


Hyvää UUTTA VUOTTA 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti