perjantai 28. tammikuuta 2011

Fuengirola määränpää 10.1.


Olemme vihdoin saapuneet perille, suomalaisten Eldoradoon, aurinkorannalle. Ajamme keskustaan ja näemme heti suomalaisen seurakunnan talon. Hullultahan se tuntuu kaikkien näiden kilometrien jälkeen.

Majoitumme hostaliin ja alamme hakea itsellemme vuokra-asuntoa. Niitä täällä on runsaasti tarjolla. Ensivaikutelma Fuengirolasta on kyllä erilainen kuin osasimme odottaa.
Pikkuhiljaa katuja kävellen alkaa kokonaiskuva paikasta muodostua. Aurinko paistaa ja lämpöä on melkein 20 astetta. Fuengirola on kehittynyt kalastakylästä turistikeskukseksi. Täällä asuu suuri joukko suomalaisia ja englantilaisia, saksalaisia näkyy olevan vähemmän. Kaupunki on monimuotoinen, ei niinkään idyllinen kuten esim. Denia kalasatamineen on.Tänne nyt jäämme ja katsomme mitä tuleman pitää. Uskomattoman pitkä matka on takanapäin ja on mukava pysyä paikallaan. Jäädä jonnekin. Koko Pohjois-Eurooppa oli talven ja lumen kourissa, vasta Ranskassa alkoi aurinko paistamaan. Nyt paistatellaan päivää ja Sissy koira saa tutustua paikallisiin hajuihin. Aiomme nyt viettää täällä 6 viikkoa ja sen jälkeen suunnata takaisinpäin. Nyt on oikea hetki downshiftata tästä matkanteosta ja asettua aloilleen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti